Рачно активирачки ...
16 mm 3/2 1/8
*
Цилиндер ISO6431 ...
Cilindro ISO6431 N11M20320100 con pistone in alluminio ø32; corsa 100 mm; magnetico; doppio effetto ammortizzato
*
Електро-магнетно ...
5/2 1/8
*
5/2 1/8" пневматско ...
5/2 1/8
*
Електро-магнет 22 мм...
Bobina 22 mm 24V DC
*
Осцилирачки вентил...
Oscillatore a ciclo continuo
*
Сертифициран ...
Elaboratore di segnale certificato
*
Електро-магнетно ...
ISO 1 5/2 comando elettrico, ritorno a molla, senza bobina
*
Моно-стабилна 5/2 1/4" ...
Pedale 5/2 1/4
*
Eлектронска продавница
©Copyright ВИП ЕЛЕМЕНТ дооел 2017 | Услови за користење |
 

ЗА НАС

www.pnevmatika.com.mk e електронска продавница чија визија е на своите клиенти да им понуди широка гама на производи од областа на Пневматиката по конкурентни цени и брза испорака..
 
Наша цел е олеснување на начинот на избор на производ и купување со брза нарачка и брза испорака во било кој град во Македонија.
Нудејќи го нашиот голем асортиман на производи од областа на пневматиката сакаме да им  овозможуваме на нашите клиенти од својата компанија или дом, правилно да го изберат производот кој им е потребен преку соодветната техничката документација која следи покрај секој производ на нашата веб страна, како и брза порачка и испорака на истиот елиминирајќи го времето изгубено на возење во гужва и паркирање.

Секако ние Ви стоиме на располагање за секаква техничка подршка во изборот на бараниот производ како и соодветно техничко решение за Вашите евентуални проблеми од областа на Пневматиката

Податоци за контакт:

ВИП ЕЛЕМЕНТ дооел

Вера Јоциќ 12

1000 Скопје

Телефон за контакт: 078/300 092